NET BUS CO DOO

Preduzeće “Net Bus Co” d.o.o je društvo koje se bavi prevozom putnika u Zemlji, a od ove godine i u inostranstvu.

Trudimo se da funkcionišemo kao tim:

» dobrih i odgovornih vozača,
» savesnih konduktera,
» brzih i veštih mehaničara,
» i ostalih vrednih i ljubaznih radnika našeg preduzeća.

Preduzeće je osnovano 01.06.2010. godine, na temeljima nekadašnjeg lidera u prevozu kako u zemlji tako i inostranstvu "Autobanata". I upravo nakon pokretanja stečajnog postupka "Autobanata" rađa se mlado preduzeće "Net Bus co" d.o.o. koje nastavlja sa radom i dokazivanjem sad več pune tri godine, i u svojoj kratkoj istoriji “Net Bus Co ” d.o.o je prerastao iz malog preduzeća u preduzeće srednje veličine, čime se i možemo pohvaliti.

Nikad ne prestajući sa radom, nastojeći da što uspešnije i za korisnike svojih usluga što neosetnije uklopi neminovnosti razvoja, nikad ne dovodeći u pitanje kvalitet svojih usluga "Net Bus co" d.o.o. je izrastao u moderno preduzeće, sa jasnim ciljevima modernizacije, veće efikasnosti upravljanja i poslovanja, sa stalnom orijentacijom ka korisnicima usluga.

I naravno sve više pažnje se poklanja razvoju turizma kao prateće delatnosti.

UVEK PO REDU VOŽNJE!

Za sve informacije vezane za red vožnje i kupovinu karata, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, stojimo Vam na usluzi.

MEĐUGRADSKE LINIJE

"Net Bus co" d.o.o. obavlja međugradski prevoz na 7 redovnih linija. Pored redovnih linija, u letnjem periodu uvode se sezonski polasci prema primorskim turističkim centrima.

Detaljnije

GRADSKE LINIJE

"Net Bus co" d.o.o. obavlja gradski linijski prevoz putnika na teritoriji grada Zrenjanina. Trenutno saobraćaju 8 gradskih linija:
1,3,4,5,6,10,10A,12.

Detaljnije

Prigradske linije

"Net Bus co" d.o.o. obavlja prigradski prevoz na 18 redovnih linija. Na sledećem linku možete pronaći informacije o polascima autobusa sa zrenjaninske autobuske stanice.

Detaljnije