BanatTrans-logo

O nama

O nama

Kompanija Banat trans bavi se pružanjem usluga u međugradskom saobraćaju, ugovorenim i slobodnim vožnjama.

Na prvo mesto uvek stavlja sigurnost i bezbednost svojih putnika. Kvalitet voznog parka je jedan od ključnih prioriteta poslovanja, stoga kompanija Banat trans u kontinuitetu vrši nabavke novih autobusa za sve poslovne organizacije u sistemu.

Sumirajući utiske o poslovanju preduzeća, zahvalni smo našim korisnicima usluga na uspešnoj saradnji, konstantnom porastu putnika i poverenju koje nam svakodnevno ukazuju.

Usluge koje obavljamo

Međugradski saobraćaj

Banat trans obavlja međugradski prevoz spajajući svakodnevno sa više polazaka Radojevo, Bočar i okolna mesta sa Zrenjaninom, Novim sadom, Beogradom.

Ugovorene vožnje

U udobnim autobusima možete svakodnevno (u više smena) prevoziti Vaše zaposlene, od mesta njihovog stanovanja do same kompanije,i obratno.

Slobodna vožnja

Banat Trans u svom voznom parku poseduje autobuse kapaciteta od 8 do 50 sedišta koja je moguće iznajmiti za potrebe seminara, školskih ekskurzija i ostalo.

Naši dragi partneri

Kompanije i škole koje su nam ukazali svoje poverenje na čiju saradnju smo izuzetno ponosni: Petrohemija, Modital, Banja Rusanda, O.Š 9. maj, O.Š Đura Jakšić, Ling Long

neoplanta (1)

Banat Trans kompanija u brojkama

Na temeljima bivšeg Autobanata koji je bio jedna od vodećih prevoznika u bivšoj Jugoslaviji,  nastala je naša kompanija Banat trans.

0 k km
Pređenih mesečno
0
Raspoloživih vozila
0
Zaposlenih
0
Licenciranih vozača

Zašto baš mi?